Vastgoedinvesteringen die passen bij uw financieel plan

Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen u bij uw aan- en verkoop-transacties.

Scroll

DK-arrow-down-green-01

Optimaliseer uw bestaande en toekomstige

vastgoedportefeuilles met onze expertise. 

denys-de-kempe

Denys De Kempe staat voor uiterste discretie, sterke marktkennis en een hoge graad van betrokkenheid zowel voor, tijdens als na elke transactie.

Als boetiek agentschap levert De Kempe – Real estate advisory 100% onafhankelijk en deskundig advies voor uw vastgoedpatrimonium en dit over alle sectoren heen in gans België voor zowel vermogende particulieren als bedrijven. 

+ 0
Individuele vastgoedtransacties begeleid
+ 0 mio EUR
Aan gerealiseerde deals

Onafhankelijk

Als échte onafhankelijke speler opereren wij uitsluitend in het belang van onze opdrachtgever. Hierdoor zijn wij in staat beleggingspanden, projecten, en alle types van gebouwen te beoordelen zonder conflict of interest. Wij creëren lange termijn relaties door kennisoverdracht en onafhankelijk advies.

Proactief

Onze aanpak creëert off market beleggingsmogelijkheden die anderen niet zien. Wij stellen onze klanten in staat aan- of verkopen te realiseren gebaseerd op hun exacte criteria. Wij wensen verwachtingen niet in te lossen maar deze te overtreffen.

Totaalaanpak bij aan- en verkoop

Als bewaker van uw onroerend vermogen stellen wij u onze geprivilegieerde relaties met de financiële wereld ter beschikking op elk moment van de vastgoedlevenscyclus. Door in tandem op te treden met uw private bankier, creëren we succesvollere vastgoedtransacties. Een optimale financiering gaat hand in hand met een hoger rendement.

Partners

De Kempe werkt samen met verschillende partners. Hierbij wisselen de partners inzichten uit om te komen tot hun gezamenlijke doel, het gewenste resultaat voor de klant. De Kempe biedt zelf evenwel geen financiële producten of diensten aan. 

CONTACTEER ONS VOOR EEN AFSPRAAK

Success stories

Inspirerende verhalen van onze tevreden investeerders

Bij De Kempe geloven wij in persoonlijke opvolging en op maat gemaakte oplossingen.