Bemiddelen bij vastgoedinvesteringen

Begeleiding, expertise en een uitgebreid netwerk,
alles in functie van uw rendement.

Scroll

DK-arrow-down-green-01

Wij zorgen voor een vlotte afhandeling van uw vastgoedtransacties.

Persoonlijke service en begeleiding bij elke stap van het proces.

De Kempe biedt op maat gemaakte vastgoedoplossingen voor bedrijven en particulieren. Als onafhankelijke facilitator stemmen wij vraag en aanbod in de vastgoedmarkt op elkaar af. De vervulling van aan- of verkoopopdrachten gebeurt vanuit een gemeenschappelijk kritisch overleg als strategische basis. Dit wordt vervolgens met de grootste toewijding omgezet in tastbaar resultaat.

vastgoed-kantoorgebouwen

Ontzorgen bij aan- en verkoop

Wij begrijpen dat het verhandelen van vastgoed een intensief en tijdrovend proces kan zijn. Wij nemen dit volledig uit handen en bieden u een persoonlijke service bij elke stap. Een goed geïnformeerde beslissing leidt tot de beste deal. 

Gefundeerde professionele opinie

Is de aankoop die u wenst te realiseren marktconform? We doen een gedegen marktonderzoek en voorzien u van een benchmark prijsanalyse.

Ons team van vastgoedexperts controleert grondig of het pand/project voor uw portefeuille geschikt is. We sporen onvergunde constructies op, controleren of de juiste attesten aanwezig zijn, etc. Blijkt iets een opportuniteit tot onderhandeling te zijn of blijkt het onroerend goed een gevaarlijke no go te zijn? Wij funderen u onze professionele opinie.

Onderhandelingen namens u

Onze vastgoedexperten helpen u met het in kaart brengen van de mogelijkheden binnen uw vastgoedpatrimonium. We adviseren en bemiddelen mits uw akkoord, met een scherp oog voor uw lange termijn doelstellingen.  

Hoe gaan we te werk?

Kennismaking

Met een vrijblijvende persoonlijke kennismaking bij u thuis of bij ons op kantoor beogen wij de start van een lange termijn samenwerking. Concreet bespreken wij dat deel van uw vermogen dat u aan vastgoed toewijdt of wenst toe te wijden. We overlopen uw bestaand onroerend patrimonium en houden rekening met de trends en behoeften op de vastgoedmarkt om uw portefeuille verder te optimaliseren. Het is onze missie om uw eerste aanspreekpunt te zijn voor elke vastgoeduitdaging die uw pad kruist. 

Kick-off

Op basis van uw instructie starten wij onze opdracht. Dit kan het bewerkstellingen van een aan- of verkoop zijn van elk type onroerend goed; het uitvoeren van een financiële analyse; het waarderen van een patrimoniumvennootschap; het intekenen van een behoeften programma; of louter het verstrekken van advies; en zo veel meer… Uw contactpersoon hierbij betreft géén junior medewerker maar steevast de zaakvoerder die uw dossier persoonlijk doorneemt.

Netwerk activatie

In functie van het type opdracht stellen wij u een ongeëvenaard kwalitatief netwerk ter beschikking van kopers en verkopers van vastgoed. Op deze manier gaan wij op zoek naar dé oplossing voor elke opdracht, zonder compromissen, accuraat en efficiënt.

Wenst u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.