Multidiciplinaire aanpak over verschillende types vastgoed heen

Wij verbinden uw persoonlijke doelen met het juiste type vastgoed.

Scroll

DK-arrow-down-green-01

Onze expertise en multidiciplinaire aanpak

over de verschillende soorten vastgoed is uniek.

Weinig adviseurs hebben kennis van zoveel verschillende soorten vastgoed. Dit maakt ons uniek. Dankzij onze multidisciplinaire aanpak verbinden wij u met elk type vastgoed dat voor uw portefeuille geschikt is.

Residentieel

Kantoren

Industrie

Retail

Student housing

Hotels

vastgoed-residentieel
vastgoed-kantoorgebouwen
vastgoed-retail
vastgoed-student-housing

Residentieel

Als meest defensieve van alle types vastgoed biedt het residentieel vastgoed in een booming huurmarkt kansen.

Voor wie start met beleggen in vastgoed is dit wellicht de meest voor de hand liggende keuze. De centrale vraag is niet “wat voor u belangrijk is bij woonvastgoed” maar wel “wat uw toekomstige huurder wenst”. Wij helpen u met de investeringscriteria die voor u van belang zijn zodoende u goed geïnformeerd op de juiste locatie en met aandacht voor de toekomstige evoluties inzake energie efficiëntie, een waardevaste belegging doet.

Kantoren

De kantorenmarkt kent voor ons geen geheimen.

De centrale vraag die u zich dient te stellen alvorens een verhuurd kantoor(gebouw) aan te kopen is hoe snel, aan welke prijs en mits welke investeringen u opnieuw kunt verhuren bij leegstand. Samen met u anticiperen wij het antwoord hierop zodoende u een realistisch beeld heeft van uw lange termijn toekomstig rendement. De actuele waarde van uw gebouw is immers de som van uw toekomstige cashflows. De kennis van de gebruikersmarkt, bovenop deze van de investeringsmarkt, vormt de sleutel naar rendement, en laat dat onze specialisatie zijn.

Industrie

België is een land van KMO’s.

Ter ondersteuning van economische groei worden productie en opslag stedenbouwkundig georganiseerd op de daartoe bestemde percelen. De gebouwen die wij verhandelen betreffen deze met draagkrachtige vloeren, juiste vrije hoogtes, polyvalente toeleveringsmogelijkheden, goede ontsluiting naar de autosnelwegen, kortom alles om uw huurder te ondersteunen in zijn activiteiten. Laat ons u begeleiden in dit landschap zodoende uw investering all boxes checkt van uw (toekomstige) huurder(s) en een verrijking van uw patrimonium inhoudt.

Retail

De markt van het winkelvastgoed kennen we als geen ander.

Retail is een échte specialisatie: enkele meters verder in de straat of net om het hoekje, een vitrine iets breder of net hoger, extra m² op een verdieping dan wel in een kelder, etc.. alles maakt een verschil voor de waarde van uw onroerend goed. Deze eigenschappen linken aan de juiste gebruiker om zo te komen tot een waardevolle belegging is onze passie. Met als fundament een gezonde win-win lange termijn relatie met uw huurder, op basis van een juiste huurprijs, streven wij naar een gezonde vastgoedbelegging. Wij zijn deskundig in het beoordelen van investeringsobjecten in de markt van binnenstedelijke retail alsook baanwinkels.

Student housing

Het nijpend tekort aan studentenkoten in de meeste studentensteden maakt deze asset class tot een uiterst defensieve belegging.

Middels de juiste oplossing voor het dagelijkse beheer is de kans erg groot dat u zult genieten van lange termijn stabiele huurinkomsten met weinig leegstand. Gezien deze asset class buiten de woninghuurwet valt behoort een jaarlijkse evaluatie van de huurprijs tot de mogelijkheden. Laat ons samen op zoek gaan naar het pand dat past in uw portefeuille met bijzondere aandacht voor het stedenbouwkundige luik.

Hotels

U wenst als ondernemer vastgoed te kopen om er een hotel in uit te baten?

Of opteert u als belegger voor een zorgeloos rendement waardoor u het beheer van het hotel overlaat aan specialisten? In beide domeinen zijn wij actief en voorzien we u van de juiste begeleiding. Hierbij zijn het trackrecord en de financiële slagkracht van uw contractuele tegenpartij enerzijds en het type bezettingsovereenkomst anderzijds van cruciaal belang. Ook de polyvalentie op het gebied van herbestemming aan het einde van de vastgoedcyclus behoort tot ons beoordelingscriterium. Laat ons samen analyseren wat de mogelijkheden zijn.

Bij De Kempe geloven wij in persoonlijke opvolging en op maat gemaakte oplossingen.